Spletni imenik

Subtitle

Blog

Porocna prica obicajno organizira tudi dekliscino

Posted by matej.medved1 on March 8, 2018 at 1:50 PM


Letos bom prvič poročna priča. Za to nalogo me je zaprosila sestrična, ki organizira veliko poroko letos poleti. Ena izmed prvih mojih nalog pa bo organizirati dekliščino. To pa ne bo običajno dekliščina, ampak presenečenje za bodočo nevesto. Z njenimi starši in bodočim možem sem se vse dogovorila, da bodo pomagali pri presenečenju.


Rezervirala sem limuzino in obvestila 5 nevestinih najboljših prijateljic. Najbolj pa sem se zabavala, ko sem izbirala majice za dekliščino. Za vseh nas šest deklet sem naročila majice za dekliščino v rožnati barvi, z napisom »najboljše družice«. Majice sem naročila v različnih velikosti, tako da bo vsaki od prijateljic kot ulita. Nevesta pa je imela seveda svojo majico v beli barvi z rožnatim napisom »bodoča nevesta«. Rezervirala sem tudi lokal, kjer se bomo ob koktajlih zabavale pozno v noč. Imela sem torej vse pod nadzorom, nevestine starše in bodočega moža, pet prijateljic, prevoz, lokal in majice za dekliščino. Potrebovala sem samo še nekaj, kar bo popestrilo našo dekliščino.

Načrtovanje presenečenja za bodočo nevesto

Bodoča nevesta ima zelo rada znanega italijanskega pevca. Čisto po naključju sem na družbenem omrežju zasledila nekega fanta, ki ga zelo dobro posnema. Kontaktirala sem ga in takoj se je strinjal, da bo bodočo nevesto s pesmijo presenetil na dekliščini. Dogovorila sva se, da pride v lokal, prepozna pa nas po vpadljivih majicah za dekliščino. Ne bo nas mogel zgrešiti. In res je bilo tako.

Ob dogovorjeni uri so v lokalu ugasnili luči in prižgali le en reflektor, ki je obsijal našega pevca. Izjemno dobro je posnemal znanega italijanskega pevca, tako da je bodoča nevesta kar nekaj časa gledala, če to mogoče res ni on. Po nastopu pa je fant še nekaj časa posedel z nami in popil nekaj pijač. Rekel je, da nas je že takoj ob vhodu opazil, po zaslugi majic za dekliščino.


Najlepše fotografije v majicah za dekliščino

Ena izmed prijateljic je bila profesionalna fotografinja, ki je v tistem trenutku posnela kar nekaj lepih fotografij za spomin. Majice za dekliščino nas bodo tako opominjale na zelo lep in čustven večer tudi na fotografijah.


Ali veste, da se skiro Globber odziva na nagib telesa in prenos teže? Več o tem skiroju si lahko preberete v našem najnovejšem članku.

Categories: Splosno

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments