Spletni imenik

Subtitle

Blog

Temnejsa barva in prakticni material nasega novega kavca

Posted by matej.medved1 on January 4, 2018 at 7:20 AM

Po sedmih letih je čas za novo sedežno garnituro. Ko sva kupovala svojo prvo, še nisva imela otrok. Seveda je bila izbira predvsem estetske narave in ne toliko praktične, kot potrebuješ kasneje, ko imaš majhne otroke. Ob selitvi v najino prvo stanovanje sva pred sedmimi leti izbrala čudovit bel usnjen kavč. Kotne sedežne garniture so bile že takrat zelo lepe, moderne in dostopne po ugodnih cenah. A kmalu sva ugotovila, da usnje ni ravno najbolj prijetno. Pozimi kar malo zebe, če sediš na hladnem usnju, poleti pa se z golo kožo prilepiš nanj. A kako je neuporabna bela barva kotne sedežne garniture, pa sva ugotovila šele, ko je najin prvi otrok začel kobacati. S svojimi rokami, popackanimi s čokolado ali kakšno omako, se je seveda opiral na kavč in odtisi so bili povsod. Nenehno čiščenje mi je šlo na živce, zato sem velikokrat kar malo zamižala na eno oko, da nisem videla umazanije.


Pri otrocih se vsaka packa pozna

A do vrhunca neuporabnosti najine kotne sedežne garniture v beli barvi, je prišlo šele z drugim otrokom. Takrat pa res spoznaš, da je bila izbira bele barve velika neumnost in napaka. Letos je čas, da naredimo korak naprej in zamenjamo naš kavč za bolj uporabnega. Seveda je bel usnjen kavč lep, a le dokler je čist. Pri majhnih otrocih pa ni dejansko nikoli čist. Zato sva se odpravila v salon pohištva izbirati kotne sedežne garniture, tokrat ne v usnju in definitivno ne v beli barvi. Kar nekaj kavčev sva pogledala, na koncu pa sva se odločila za sivo kotno sedežno garnituro iz mikrofibre.


Hitra dostava

V salonu so nam povedali, da je rok dobavljivosti dva meseca. A na najino presenečenje, so naju poklicali že čez 3 tedne, da bo dobava takrat. Stari bel usnjen kavč sva očistila in ugodno prodala na spletu. Mlad par brez otrok ga je bil še kako vesel. Mi pa smo bili zelo veseli naše nove kotne sedežne garniture v sivi barvi. Poleg praktične barve in materiala, pa je naš kavč imel tudi raztegljivo ležišče za naše obiske. Ni mi žal za takšen nakup.


Potrebujete majice za dekliščino? Le hitro si preberite naš najnovejši članek na to temo.

https://spletniimenik.webs.com/apps/blog/show/46912489-kopalniski-umivalniki-v-razlicnih-modelih-in-oblikah" target="_blank" rel="nofollow">Umivalniki. Si ravno v fazi novega nakupa, opremljanja ali renoviranja svojega kopalniškega kotička hiše oziroma stanovanja?  Preberi več ...

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments